2018. Jan.19.

Vajdasági Szép Magyar Könyv lett a Tigrislélek

  Vissza

A Jó Pajtás 70. évfordulójára kiadott Tigrislélek című novellaantológia elnyerte a Vajdasági Szép Magyar Könyv díjat tankönyvpótló kategóriában a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség hagyományos pályázatán.
Mondani sem kell, hogy ez hatalmas örömöt szerzett kis szerkesztőségünknek és minden barátjának, hiszen nemcsak révbe ért elképzelésünk, hogy hetvenedik évfordulónkon egy kötettel gazdagítjuk térségünk magyar nyelvű könyvkiadását, hanem azon túl – úgy tűnik –, az elképzelést sikeresen végre is hajtottuk. Tekintettel arra, hogy közös kiadványról van szó, a dicséret mindenképp az előkészítést végző Forum Könyvkiadót, valamint a nyomdai kivitelezést
végrehajtó Magyar Szó nyomdát illeti. Köszönjük igyekezetüket!
Hálával tartozunk dr. Hózsa Éva egyetemi tanárnak, aki nem kis gonddal kiválasztotta a kötetbe kerülő csaknem negyven szerző egy-egy novelláját, amivel a vajdasági magyar novellairodalom egy sajátos képét varázsolja a kötet olvasói elé, Sági Varga Kinga kötetszerkesztőnek a gondos munkájáért, Bicskei Anikónak hangulatos
rajzaiért, Csernik Elődnek a műszaki szerkesztésért.

Reméljük sokan beszerzitek majd a kötetet, és közös olvasmányunkká válik.

FONTOS!

A kötetet tehát ajánljuk mindazok figyelmébe, akik egy tetszetős, igényes kötet által betekintést szeretnének nyerni a vajdasági magyar novellairodalom változatosságába, akik prózamondó versenyre keresnek megfelelő szöveget, vagy egyszerűen csak olvasni szeretnének.
MEGRENDELHETŐ!

A Magyar Szó Kft. és a Forum Könyvkiadó közös kiadványa, a mintegy kétszáz oldalas Tigrislélek 400 dináros áron (plusz postaköltség) megrendelhető lapterjesztőnknél a 021/557-304-es telefonszámon.
 

Scroll to Top