2016. Sept.18.

Új tanév, új kihívások

  Vissza

Nem tétlenkedtünk a nyáron, pihenés közben is igyekeztünk hasznosan tölteni az időt. Talán a ti nyaratok is élménydús volt. Új barátokkal, tapasztalatokkal gazdagodtatok. Mégis hiszem, hogy sokan közületek már vágytak arra, hogy újra belendüljön a kerék, vagyis visszatérhessenek az iskolapadba, a jól ismert környezetbe.
Az új tanévvel mi is újra jelentkezünk. Él bennünk a remény, hogy vagyunk még elegendően, lesznek olvasóink. Lapunkat továbbra is igyekszünk úgy alakítani, hogy régi arculatunkat is őrizve eleget tegyünk az újabb nemzedékek elvárásainak és az új tanév új kihívásainak.
Számunkra a tét nem nagyobb, mint az, hogy olvasmányos lapot készítsünk nektek. Vagyis szórakoztassunk benneteket úgy, hogy közben ismereteitek gazdagodjanak, látószögetek táguljon, gondolkodásotok élesedjen. Ezért találkozzunk hétről hétre, olvassatok bennünket ebben a tanévben is!
S még valami: lapunk ára 2007 óta változatlanul 50 dinár, talán nem nehéz előteremteni a rávalót. Ha viszont nem tudsz hozzájutni a laphoz, érdeklődj a 021/557-304-es telefonszámon!
Tekintettel arra, hogy ebben a tanévben ünnepeljük 70. születésnapunkat – egészen pontosan 2017. január 1-jén jelent meg lapunk elődjének, a Pionirújságnak az első száma –, meglepetéseket tartogatunk számotokra. Figyelj csak oda!
Nagy Magdolna

Scroll to Top