2019. Okt.19.

Közelegnek őszi versenyeink

  Vissza

Udvarnok várja a szavalókat, Felsőhegy a sakkozókat

November 9-én tartjuk meg 9. Szűcs Imre Gyermekvers- és Prózamondó Versenyünket. Reggel 10 órára várjuk a versenyzőket a begaszentgyörgyi Szent Száva iskola udvarnoki kihelyezett tagozatának épületébe (Tito marsall u. 2.).

Reméljük, hogy ismét szép számban érkeznek vetélkedő tanulók Vajdaság minden tájáról. A megmérettetésre vajdasági szerző művét várjuk, verssel és népmese kivételével minden olyan prózai művel felléphetnek a versenyzők, melynek ismert a szerzője. A teljesítményt háromtagú szakzsűri értékeli, melynek élén Molnár Krekity Olga áll. A díjazottakat megjutalmazzuk. Egy-egy mű előadása ne haladja meg az 5 percet!

Négy kategóriában zajlik a verseny: 1–2., 3–4., 5–6., 7–8. osztály. Minden korcsoport esetében az első három helyezett könyvjutalomban részesül.

Mindennemű kérdéssel a szerkesztőséghez fordulhatnak a 021/457-100-as telefonszámon  vagy a jopajtas.szerk@magyarszo.rs e-mail-címen.

A felsőhegyi Csokonai Vitéz Mihály iskola lesz idén a 44. Jó Pajtás Sakktorna házigazdája. A felkészülés javában tart a november 23-án sorra kerülő rendezvényre. A résztvevőket 8.30 órától várjuk, a hivatalos megnyitást 9.30 órára tervezzük. A Vajdasági Sakkszövetség védnöksége alatt futó versenyre november 15-éig várjuk a csapatok benevezését, e-mail-ben a jopajtas.szerk@magyarszo.rs címre.

 

 

Scroll to Top