2015. Okt.03.

Jubiláris XL. Jó Pajtás Sakkverseny

  Vissza

November 14-én Csókán várjuk a tehetségeket

Jubileumi évbe érkezett újságunk egyik leghagyományosabb rendezvénye, a Jó Pajtás sakkverseny. Idén negyvenedik alkalommal ülhetnek majd asztalhoz az általános iskolás sakkozók, és mivel az első ilyen versenyt Csókán rendeztük meg, ezért most úgy döntöttünk , hogy visszatérünk a „tett színhelyére“. Az idei torna helyszíne tehát Csóka lesz, a Jovan Popović Általános Iskola (Branko Radičević utca 11.) tornaterme, kezdési időpontja pedig november 14., szombat 9 óra.

A versenyre vajdasági általános iskolák csapatai nevezhetnek be, a fiúcsapatok 1-5 tagúak, a lánycsapatok pedig 1-3 tagúak lehetnek. A verseny egyéni ugyan (svájci rendszer, 7 forduló, 15-15 perc gondolkodási idő), de az egy iskolából érkező csapattagok egyéni eredményeinek összeadásával születik meg a csapatverseny végeredménye. Az egyéni és csapatgyőztesek egyaránt serleget, érmeket, a díjazottak pedig különböző ajándéktárgyakat kapnak jutalmul. A szervezők reggelit biztosítanak a részvevők számára, az utazási költség a benevező iskolákat terheli. A részvevőknek sakk-készleteket és sakkórákat is hozniuk kell magukkal.

A szervezők arra kérik a benevezni akaró iskolák csapatvezetőit, hogy a verseny gördülékenysége érdekében benevezéseiket a szükséges adatokkal (iskola, csapatok összetétele) küldjék el legkésőbb november 10-ig e-mailben (kokai@magyarszo.com), vagy pedig hagyományos postán (Jó Pajtás szerkesztősége, Vojvoda Mišić utca 1., 21 000 Novi Sad).

 

Scroll to Top