2019. Nov.06.

Játsszunk együtt karácsonyig!

  Vissza

Beköszöntöttek a hideg napok, de nem csupán fázós és didergős hetek következnek, hanem őszi-téli örömök is, hiszen kevesebb mint két hónap választ el bennünket karácsonytól, az év legszebb ünnepétől. Készüljünk hát együtt ezekre a szép napokra! 

November folyamán és decemberben jelentetjük meg szelvényeinket, azaz összesen ötször. Minden héten egy-egy szelvényt közlünk egészen december 5-éig: november 7., november 14., november 21., november 28. és december 5. Reméljük, nem lesz gond összegyűjteni az öt szelvényt, kitölteni, borítékba zárni, megcímezni és elküldeni címünkre: Jó Pajtás, 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1. Az utolsó szelvény megjelenése után, december 5-e után várjuk a borítékba zárt, kitöltött szelvényeket, melyeknek legkésőbb december 10-éig (12 óráig) kell szerkesztőségünkbe érkezniük ahhoz, hogy dobozba kerüljenek és részt vegyenek a sorsoláson.

A sorsolás eredményét a december 19-én megjelenő félévzáró, karácsonyi dupla számunkban tesszük közzé, így nagy eséllyel a fenyőfa alá kerülhet a nyeremény. Mivel a nyereményjátékot a Magyar Szó Kft. szervezi, magától értetődő, hogy a kft. dolgozói és szűkebb családjuk tagjai nem vehetnek részt a játékban. Aki viszont jogosult a játékra, akár több borítékba is gyűjthet szelvényeket, így nagyobb eséllyel nyerhet.

Bízunk abban, hogy játékos kedvetek előjön, és karácsonyra már valaki a fenyő alá teheti valamelyik nyereményt:

– egy tablet – Huawei Media Pad

– két Maxell füllhallgató

– két T’nB vezeték nélküli számítógépegér

– két Jó Pajtás-előfizetés

– három Jó Pajtás-falinaptár Jó Pajtás feliratú bögrével és tollal

Scroll to Top